FABER Timmerwerken

FABER Timmerwerken is een professioneel en no-nonsense timmerbedrijf. Ontstaan uit twee eenmansbedrijven: Kappert Timmerwerken en Schiphorst Bouw. Door onze krachten te bundelen kunnen we klanten van dienst zijn met een breed aanbod aan timmerwerken en bouwprojecten.

Wij bouwen voor de mensen. Zodat zij hun wensen en ideeën voor hun eigen woning of pand kunnen realiseren. Daarbij vakwerk en kwaliteit leveren, is voor ons vanzelfsprekend: met eigen handen gemaakt, technisch goed en netjes afgewerkt.

Bouke Schiphorst

Vakman, ondernemer (2012) en eigenaar van Faber Timmerwerken

‘Als je vakkennis hebt, positief blijft en weet wanneer je moet doorpakken, is er voor alles een oplossing.’

 

Het maken van goede technische constructies blijft mij uitdagen. Het vraagt om inzicht in het vak en oplossend vermogen. De veelzijdigheid van dit beroep spreekt me dan ook aan. Samen met de klant een traject doen en komen tot een goed eindresultaat, dat is mooi werk.

Frank Kappert

Vakman, ondernemer (2008) en eigenaar van Faber Timmerwerken

‘Een open houding voor overleg en precisie bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Dan lever je de kwaliteit waar klanten naar op zoek zijn.’

 

De vele kanten van mijn vak maken het werk elke dag weer interessant. Zowel het timmerwerk en bouwen, als het contact met de klanten en de begeleiding van trajecten. Een goed verlopen proces, mooi eindproduct en tevreden klanten, dat is waar we het voor doen!

Nog meer weten?

We zijn te vinden in Luttenberg. Waar we al jaren wonen en ons bedrijf is gevestigd. Beiden begonnen we jong in het timmermansvak. We blijven bescheiden, maar hebben alle kennis die ertoe doet als het gaat om ons vakgebied.

 

Waarom de naam Faber voor ons bedrijf? Het is het woord dat in het Latijn timmerman betekent. Passend, nietwaar? En het klopt dat je ons vaak kunt horen zingen tijdens het werk. Gewoon, omdat we plezier hebben in wat we doen!

Projecten

Verbouw woonboerderij, Luttenberg

Uitbouw schuur en keuken, Raalte

Nieuwbouw praktijkgebouw, Raalte

Verbouw kindercentrum, Raalte

Nieuwbouw woonhuis, Luttenberg

Nieuwbouw sanitairruimte dagcamping, Luttenberg

Neem contact op

Kunnen we je helpen met een project? Of wil je iets overleggen? Laat het ons weten. Stuur een bericht of app/bel: 06 15 52 35 40.