Wij werken voor particulieren en bedrijven, die we helpen met een deelproject of compleet bouwtraject. We hebben vakkennis, ruime ervaring én eigen materieel. Waardoor we elk project vakkundig en op schema kunnen uitvoeren.

Of het nu gaat om bouw, renovatie of onderhoud: in goed overleg komen we altijd tot een eindresultaat waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Voor woningen en bedrijfspanden realiseren we kleine verbouwingen of complexe verbouwingsprojecten.

Achter elk idee voor verbouw zit een eigen verhaal. We luisteren, adviseren en maken een passend werkplan. Als vakspecialisten garanderen we een technisch goede aansluiting op de bestaande constructie. Door efficiënt te werken, beperken we de overlast van het bouwproces. Zodat je al snel gebruik kunt maken van het eindresultaat

Wil je bijvoorbeeld een extra kamer op zolder, een kantoor aan huis, de keuken verplaatsen, een serre of meer leefruimte in de woonkamer? Met verbouw is veel mogelijk. Ook voor bedrijven.

Wil je een overkapping, schuur of bijgebouw neerzetten? Nieuwbouw op eigen grond geeft ruimte om alles geheel naar eigen wens vorm te geven. Dat is mooi en uitdagend. Tegelijkertijd moet je veel uitzoeken, plannen én overzicht behouden.

Wij hebben ruime ervaring met nieuwbouw en de begeleiding van nieuwbouwtrajecten. Waarbij we een deel of het geheel aan werkzaamheden uit handen nemen en tot in detail op elkaar afstemmen. Daarvoor werken we, waar nodig, samen met vakkundige ZZP’ers uit ons netwerk. Zo helpen we je om de nieuwbouw op de best mogelijke manier te realiseren.

Voldoet je woning of pand niet meer aan de normen van deze tijd? Wil je het dak laten renoveren? Of zijn de kozijnen en deuren aan een opknapbeurt toe?

Oudere woningen en panden hebben meestal meer onderhoud nodig. Of ze zijn toe aan gedeeltelijke vernieuwing. Met onze ervaring zien we duidelijk wat er moet gebeuren. En wat de beste opties zijn bij lokaal herstel of bij vervanging. We luisteren naar je wensen en komen samen tot een werkplan. Resultaat is dat je vaak jarenlang onderhoudsvrij bent en meer geniet van het gebruik van je woning of pand.

Wij hebben kennis van de nieuwste technieken op het gebied van timmerwerk. Zo bieden we prefab dakkapellen en houtskeletbouw aan. Door ons op maat gemaakt. Omdat wij producten willen leveren die passen bij de wensen van onze klanten.

Plaatsen en afwerking verzorgen we zelf. Daardoor kunnen we snel en efficiënt werken, zonder extra tussenpersonen.

Waar kun je op rekenen

  • betrokken bij het project van begin tot eind
  • meedenken / eerlijk en helder advies
  • kwalitatief vakwerk, met oog voor detail
  • ontzorgen door werk uit handen te nemen
  • 1 aanspreekpunt
  • jarenlang plezier van het eindresultaat

Projecten

Verbouw woonboerderij, Luttenberg

Uitbouw schuur en keuken, Raalte

Nieuwbouw praktijkgebouw, Raalte

Verbouw kindercentrum, Raalte

Nieuwbouw woonhuis, Luttenberg

Nieuwbouw sanitairruimte dagcamping, Luttenberg

Reviews van onze klanten

Joop en Hermien Meijer

Verbouw keuken

"Omdat wij onze keuken wilden verbouwen, vroegen we Frank van FABER Timmerwerken om ons te adviseren en het project uit te voeren. Hij hielp ons met goede ideeën en adviezen. En belangrijk: kwam met een eerlijke offerte. De verbouwing verliep ook geheel volgens planning. We hebben nu een prachtige open keuken met schuifpui! Het was een zeer prettige samenwerking tijdens een voor ons spannend project. Wat ons betreft is FABER een aanrader als je wilt verbouwen."

Lisette en Robin

Uitbouw woonhuis

"De keuze voor uitbouw kwam voort uit de wens om de keuken en badkamer te vervangen en om extra ruimte voor thuiswerken te creëren. Bouke van FABER Timmerwerken dacht gelijk vanaf het begin goed mee. De kwaliteit van de materialen en de bouw zelf was super! Tijdens het slopen kwamen we diverse dingen tegen die niet bekend waren. Dat hebben ze heel goed opgepakt en opgelost. We zijn enorm blij met het eindresultaat en vooral de prachtige houten gevelbekleding. Echte vakmensen, die zeer hoge kwaliteit leveren, flexibel en communicatief sterk zijn. En zelden mensen tegengekomen die zoveel plezier hebben in wat ze doen."

Jolanda Fakkert

Verbouw naar boerderijappartementen

"Er stond een oude schuur grenzend aan onze woning. Deze wilden we verbouwen tot boerderijappartementen. Er was al een tekening voor het plan, waar Frank van FABER Timmerwerken met zijn kijk en ideeën voor de bouw goed op aansloot. Natuurlijk zijn er tijdens verbouwingen soms dingen die wat anders verlopen als vooraf gepland. Maar er was altijd voldoende ruimte voor overleg en er werd goed meegedacht over allerlei details. Materiaal bestelden we in overleg. De boerderijappartementen zijn in de stijl gebouwd die wij voor ogen hadden. We zijn erg blij met het eindresultaat."

Neem contact op

Kunnen we je helpen met een project? Of wil je iets overleggen. Laat het ons weten. Stuur een bericht of app/bel: 06 15 52 35 40